Aguilera klär av sig i nya filmen

"Som att titta på ett Idol-avsnitt med stripp-tema".  Aguilera möter Cher i filmen Burlesque och alltsammans blir lite för mycket för vår recensent Samuel Mesterton.

"Burlesque"

Vad har tonårstjejer, bögar och porrsufande män gemensamt? De utgör målgruppen för Disneys nya musikal. En enkel Iowa-tjej (Christina Aguilera) flyttar till LA med en dröm: att få dansa för män iförd sina underkläder. Hon möter Nell (Cher), en moderlig ägare av en burleskklubb. Hon möter också sina drömmars man: en kille så cool att han blir glad för hennes skull när hon får dansa för män i sina underkläder. Filmen är bara en dum, lång ursäkt för Aguilera att få waila loss. 

Som att titta på ett avsnitt av ”Idol” med stripp-tema. En ”Basic Instinct” för kids. Ska man bli upprörd? Nja, man ska nog mest se den för vad den är: POS (piece of shit). Man ska gå därifrån.

Biopremiär 28 januari

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!