After Darks Lasse Flinckman är död – blev 66 år gammal

Lasse Flinckman, en av medlemmarna i After Dark är död. I en intervju med Expressen berättar hans livskamrat Henrik Strömberg att Lasse avled efter en tids sjukdom. – Jag vill att ni ska tala om hur älskad han var av alla, vilken fantastisk människa han faktiskt var, det kan jag inte säga nog, säger Henrik.

After Darks ena frontperson Lasse Flinckman är död. Han gick bort den 18 april i år efter en tids sjukdom, det berättar Flinckmans livskamrat Henrik Strömberg för Expressen.

Den före detta After Dark-medlemmen gick bort 18 april i år efter en tids sjukdom, berättar livskamraten Henrik Strömberg för Expressen.

– Jag vill tala om hur älskad han var av alla, vilken fantastisk människa han faktiskt var, det kan jag inte säga nog. Lasse gick bort efter en tids sjukdom, och så är det, säger Henrik.

Foto: Bulls

Tillsammans med Christer Lindarw uppträdde han med gruppen After Dark och efter drygt 30 år i snygga peruker, färgglada klänningar och skyhöga klackar så lämnade han sin kollega och offentligheten 2009. Sina sista år i livet bodde Flinckman i Tågarp i Skåne och drev kaféet Why not café i Landskrona, efter att ha sålt sitt först kafé Flinckmans café 2012.

Lasse Flinckman och Christer Lindarw i Melodifestivalen

För den stora massan är After Dark förutom sina många scenshower också mest kända för superhiten "La Dolce Vita" som Lasse Flinckman och Christer Lindarw uppträdde tillsammans med i Melodifestivalen 2004.

Lasse Flinckman blev 66 år gammal.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Ainbuskstjärnan Josefin Nilsson död

7 anledningar varför David Bowie var den absolut coolaste stjärnan någonsin

Bruce Springsteens hyllning till Prince – gör succé med "Purple Rain"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!