18 Fidget- och Cube spinners för alla smaker

Fidget spinner och dess uppföljare Fidget cube har tagit skolgårdar världen över med storm. Dessa små prylar är ovärderliga för barn med koncentrationssvårigheter, men även roliga för de flesta att leka med. Här är 18 olika spexade varianter – klicka hem med amelias 20 % rabatt!

Ovanliga Fidget spinners – till 20 % rabatt

Barn eller vuxen – det finns ingen åldersgräns för lekfullhet. Dessa fidget spinners coola design är utöver det vanliga och fungerar minst lika lugnande som en "vanlig" Fidget spinner. Klicka hem ett- eller flerpack till 20 procents rabatt här nedan.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

unika-fidgets

HÄR hittar du alla varianter av Spinners

Fidget cubes – den nya uppföljaren

Brukar du pilla och snurra på pennor eller snusdosor? Eller har ditt barn svårt att sitta still? Fidget cube är uppföljare till Fidget spinner och har med sina sex sidor en mängd av funktioner som man kan trycka, snurra eller fippla med. Perfekt att pilla på under telefonsamtalet eller när barnen behöver lugna sig inför middagen.

cube-1

Fidget spinner – en modern klassiker

Trots att Fidget spinner slog ned som en blixt för bara månader sen har den redan blivit till en modern klassiker. Vem hade kunnat tro att något så enkelt skulle vara så fångande och roligt? Välj mellan ett- eller flerpack i olika varianter till 20 procents rabatt här nedan.

fidgetisar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!