Foto: Foto:TV8

Livlig debatt om singellivet

Stockholm har fler singlar än någonsin och vissa hävdar att vi ställer för högra krav på vår partner. Vad tror du? En livlig debatt utbröt efter Amelia Adamos program i söndags.

I söndags ställde Amelia den heta frågan: FINNS DET LYCKLIGA SINGLAR?

Varför är Stockholm världens mest singeltäta stad? Enligt en dejtingexpert ställer svenska singlar alldeles för höga krav på sin drömpartner. En annan expert hävdar att den lyckliga singeln bara är en myt, alla vill träffa någon. På TV8:s hemsida utbröt en livlig debatt efter programmets slut. Se debatten här!

Debatten i vårt eget damrum har också varit livlig, här är några exempel:

"Diskutera gärna hur det är att vara singel, men hur kul är det att vara gift alltid då? Bara jag hör talas om alla som trasslar blir jag alldeles matt. Folk tjafsar, grälar, bevakar, har trist osv medan jag baxnar över hur högt pris människan egentligen är beredd att betala för "förmånen" att vara två. Jag har lust att skrika "sluta, ni uppför er som om ni var TVUNGNA att vara tillsammans - vad håller ni på med"?"

"Nu är jag 40, fullständigt trygg i mig själv och jag diffar aldrig på "att vara med mig själv" i utbyte att spendera tid med fel person. Jag kanske är kräsen, visst ska man vara det. Varför skulle jag försaka personkemi, trivsel och riktig kärlek för något halvt om halvt."

Gå in och diskutera mer i Damrummet!

Nästa söndag startar Amelia ett matupprop och granskar tillsatserna i vår mat.

Ämnen vi kan se fram emot är att bli mamma när man redan är mormor och otrohet och trohet.

Missa inte Amelia på söndag! Tv-programmet är redan en succé, och på söndag sänds det sjätte programmet av åtta.

Hela tre repriser bjuder tv8 på! Måndagar kl 13.40, tisdagar kl 17.20 och lördagar kl 10.30.

Söndagar klockan 19.00 i TV8 – lägg det på minnet!

Är singlarna nuförtiden för kräsna?

Gå in i Damrummet och lufta dina tankar om singellivet!

Gå in och diskutera!

Se Amelias tidigare program på TV8!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!