Jill Johnsson hyllar sin mans ex: "Den här låten fick mig att börja tänka på vem jag bryr mig om"

I kvällens avsnitt av "Så mycket bättre" visade Jill Johnsson hur relationer verkligen kan förändras. När hon tolkade Danny Saucedos låt "Dör för dig" sjöng hon den till sin mans ex. – Sedan började våran långa väg tillbaks till den absolut finaste och den absolut bästa vänskapen jag har haft, säger hon i programmet.

När det var Jills tur att tolka en av Dannys låtar berättade hon om sin minst sagt oväntade hyllning:

– Den här låten fick mig att börja tänka på vem jag bryr mig om. Den här låten är en hyllning till min mans ex som han har barn med.

– När jag träffade min man så var deras gemensamma dotter sex år och jag var 23 och skitnaiv och störtförälskade i mannen i mitt liv och skulle bara in i den familjen. Det var en väldigt tuff start för oss kvinnor.

I tio år hade det enligt Jill varit ”en härva” där hon och hennes mans ex inte kom överens. Till en dag 2006 när telefonen ringde.

– Hon ringer till min man och säger att hon tycker att han ska stanna hemma med barnen så att jag efter att ha ammat och fött barn ska få komma tillbaks till livet. Och då förstod jag att jag hade en syster. Och sen började våran långa väg tillbaks till den absolut finaste och den absolut bästa vänskapen jag har haft.

Se Jill Johnssons tolkning "Your Grace" här:

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!