Jill Johnson sjunger ”I'm gonna die” i (och vi fullständigt smäller av!)

Lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” är tillägnat Josefine ”Little Jinder” Jinders. När det var dags för countrydrottningen Jill Johnson att ställa sig på scenen var det med låten ”Dö” eller ”Die” som Jill hade döpt om den till – och visst var det bra riv i den!?

Förutom spontan födelsedagsfrukost med ballonger och en mänsklig pyramid från de andra deltagarna fick alla också delta i en session med en spådam. Men främst var det musiken som stod i fokus i Josefine ”Little Jinder” Jinders avsnitt. Den skånska countrydrottningen Jill Johnson berättade att hon inte visste så mycket om Josefine sedan tidigare mer än att hon var ett namn i branschen, därför tyckte hon också det var extra roligt att  vara med och upptäcka Josefines texter.

– Jag har aldrig lyssnat på din musik. Jag erkänner också att ditt sound är någonting som går till mitt huvud där jag kan absolut ta in medan organisk musik och mer stränginstrument och mer country går till mitt hjärta direkt, men därför är jag så otroligt glad för att jag får vara med om det här därför att jag får upptäcka jättefina texter genom att tänka igenom en kostym jag inte är van vid, berättar Jill i programmet.

Därefter ger hon Josefine ledtrådar till vilken sång som hon har valt. Och när Josefine inser vilken får hon en smärre chock – och dessutom gåshud på armarna.

– Åh herregud, kolla här... jag trodde ingen skulle göra den. Och jag var svinrädd att Freddie skulle göra den, säger Josefine i programmet.

– Och jag valde den så här snabbt, säger Jill och knäpper med fingrarna.

Jill Johnson framför ”Die” under ”Så mycket bättre”

Kort därefter går Jill upp på scenen och framför sin version av Little Jinders låt och kolla bara glädjen i Josefines ansikte.

– Alltså jag döööör, skriker Josefine när tonerna mynnar ut.

– Det var det coolaste jag varit med om, jag är helt chockad, fortsätter hon.

Missade du Jills cover av Little Jinders ”Dö”? Kolla här under!

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kanske också vill läsa:

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Magnus Carlsons tårar för Freddie Wadling i "Så mycket bättre” – ”Det är så oändligt sorgligt”

Tommy Nilssons käftsmäll till låt får ”Så mycket bättre”-gänget att jubla – ”Det här var kanon!”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!