Husmorsornas grytor kokar för fullt!

Emma Hamberg och Anette Rosvall har inspirerat i tidningen amelia ett tag nu. Men i nya matbloggen får du lära känna dem ännu bättre. Säg hejdå till tråkiga middagar och börja följ Husmorsorna!<

Vad får vi läsa om i bloggen?

Emma: Ni får läsa om maten som jag och Anette lagar varje dag. Vi är genuint passionerade för mat! Men vi kommer inte kunna hålla oss bara till det, det blir familjeliv överhuvudtaget, hur vi tragglar för att få ihop det. En öppen och orädd blogg blir det!

Vad är så speciellt med matlagning?

Anette: Människor blir så glada när man serverar något man lagat, det är ett otroligt mysigt sätt att umgås.

Hur ser er relation ut?

Emma: Den är underbar! Vi är arbetskollegor, grannar och goda vänner. Vi reser mycket tillsammans, själva eller med våra barn. Vi springer över till varandra hela tiden. När jag var nyinflyttad spanade jag in Anette på skolan och på dagis, hon är en härlig person som syns och hörs och har stora prickiga kjolar. Sen hamnade vi i samma aktionsgrupp när vi ville rädda våra barns skola, och där fann vi varann. By the way så lyckades vi med aktionen!

Anette: Emma är min soulmate, jag gillar henne jättemycket! Vi har inte känt varandra så länge, men det känns som om vi har känt varann i 100 år! Vi kompletterar varandra bra och har så jävla roligt ihop.

Vilket är Anettes mest utmärkande drag?

Emma: Hon pratar direkt från hjärtat och ut. Hon är inte alltid så eftertänksam vilket är härligt och blir jätteroligt. Hon har ett stort hjärta!Vilket är Emmas mest utmärkande drag?

Anette: Hon är snäll, generös och klok. Hon är alltid på gång och har en intensitet. Vi vill lika mycket.

Vad är ni mest stolta över?

Emma: Jag är mest stolt över min man och mina barn. Men även över att jag är orädd när det gäller jobb. Jag tänker inte så mycket på vad som kan gå åt helvete, utan mer på om det är roligt.

Anette: Mina barn! Dom är fina. Men annars över kokboken Husmorsorna och matsidorna i amelia.

Till bloggen Husmorsorna!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!