Tiken får se sin spegelbild för första gången – reaktionen är så söt!

Minns du första gången du såg din egen spegelbild? Minns du hur du kände? Pitbull-tjejen Lola sträcker sig upp mot badrummets handfat för att spana in sig själv ordentligt. Reaktionen är bara för rolig!

Lola är en charmig liten pitbull som precis börjat upptäcka världen och till sin hjälp har hon snälla och stolta matte som följer alla steg hon tar. Den glada lilla tiken har i det här klippet upptäckt tjusningen med sin egen spegelbild och vill mer än gärna se sig själv om och om igen. Vilken söt tjej i spegelbilden, tror vi nog att hon tänker.

Lola kan inte sluta titta på sig själv samtidigt som hon i ren förtjusning tjuter ut någon slags sång. Roligt nog så lyckas matte filma alltsammans.

Det är svårt att veta vad som egentligen försiggår i Lolas huvud och om hon förstår att det är verkligen hon själv som uppenbarar sig i spegelbilden eller om hon tror det är en kompis man kan leka med. Men en sak är säker, hon kommer nog hänga i badrummet en hel del framöver.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Anders Bagge lycklig igen efter hunden Esthers död: ”I dag kom Iris”

Här går Liams laxermedel-prank mot mamma Laila Bagge helt fel - det här misstaget gör han inte om

Sanna Nielsen hyllas för avklädda bilden: ”Jag önskar att ingen skämdes!”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!