Här använder deras mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Ett gott skratt förlänger livet sägs det, och med tanke på hur mycket den här mormorn skrattar åt dagens teknologi och appen SnapChat och "Face Swap" – så kommer hon nog bli minst 200 år gammal.

Dagens teknologi går ständigt framåt. Det finns så mycket att både göra och se att det är svårt att hänga med. Ska man inte googla så kan man skicka meddelanden på Facebook, dela bilder på Instagram och skriva korta meningar på Twitter. Den senaste i raden bland populära appar är SnapChat, där kan man förutom att chatta och skicka bilder till varandra också lägga på roliga filter för att förändra ansiktet till oigenkännlighet. Det är vad den här rara mormorn får uppleva när hon blir introducerad för SnapChat.

LÄS MER: Dansa dig fri från smärta

Mormor använder SnapChats "Face Swap"

Vem kunde ana att en söt liten mormor kunde ha minst lika roligt åt SnapChat och deras filter som en yngre förmåga som använder appen dagligen? I den här videon skrattar hon gott åt att se sitt ansikte förändras från smalt till runt till att likna Marilyn Monroe. Söta"Nanny Noo Narr", som de kallar henne, kiknar nästan av skratt samtidigt som vad vi tror är hennes dotter och barnbarn står bredvid för att se Noos reaktion.

Varför inte testa samma skojigheter på din egen mormor eller farmor för att spana in hennes reaktion? Eller någon annan i din närhet som bara inte riktigt upptäckt det roliga med nutidens teknologi. Då kan du spela in en sådan här video, spara den och ha roligt åt samma sak flera år framöver.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Så fungerar dans som smärtlindring

Så får du bättre munhälsa - i 4 enkla steg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!