Hennes video har setts av 140 miljoner – nu gör ”Chewbacca Mom” succé på tv

I slutet av förra veckan gjordeCandace Payne, succé på Facebook. Candace, som är ett stort Star Wars-fan, hade köpt en Chewbacca-mask till sig själv och valde att delge detta på sin Facebook-sida genom att sända live till vänner och bekanta. Inom ett dygn hade videon setts över 20 miljoner gånger. Resten är historia.

Candace Payne är en helt vanlig mamma från Texas men det som gör henne unik är att hon under knappt fem dagars tid har blivit en viral succé tack vare sitt smittande skratt och en Chewbacca-mask. Det var under torsdagen förra veckan som Candace hade varit och shoppat till sig själv, och inte vad som helst utan en rolig Chewbacca-mask att sätta för ansiktet. 

Eftersom man numera kan sända live på sin egen Facebook-sida så valde Candace att göra det. Under titeln ”it's the simple joys in life....” fick man se henne sitta i en stillastående bil bakom ratten för att delge att masken var hennes – och inte till hennes barn. När det var dags att dra masken över huvudet så kom glädjen och skrattet som nu setts drygt 140 miljoner gånger av människor världen över.

Candace Paynes skratt i Chewbacca-masken smittar av sig

Det är svårt att inte skratta själv när Candace sätter igång. Hennes glädje i Star Wars-masken har gjort sådan succé att hon blivit inbjuden till Good Morning America och blivit omskriven av medier runt om i världen.

I går fick hon även gästa den berömda talkshowen ”The Late Late Show” med James Corden där hon berättade om känslorna efter supersuccén med sin Chewbacca-video. Men det var inte allt som James bjöd på. Candace fick även världens bästa överraskning.

Men innan dagen hos James Corden avrundades så fick hon även vara med i en sketch i en bil – iklädd den numera berömda masken. För alla som älskade första Facebook-videon med Candace – ni kommer inte bli besvikna på de här heller...

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochgilla amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Alfred, 93, tröttnade på äldreboendets aktiviteter – "Jag vill dricka öl i solen"

11 anledningar för alla gamla hästtjejer att börja rida igen

13 tecken på att du håller på att bli din mamma

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!