Här testar James Corden Lady Gagas galna outfits i ”Carpool Karaoke” (och det är så roligt!)

Om det är någon som är bra på att bjuda på sig själv så är det James Corden. I senaste avsnittet av Carpool Karaoke gästas han av Lady Gaga och det är verkligen SÅ roligt.

Talkshowvärden James Corden har en förmåga att locka mångmiljonpublik över hela världen. En av hans absolut största och populäraste inslag i hans Late late night with James Corden är Carpool Karaoke där celebriteterna har avlöst varandra.

Carpool Karaoke med Lady Gaga

Bland alla världsartister som har fått sitta i passagerarsätet i James Cordens bil ser vi bland annat Sia, Gwen Stefani, Red Hot Chili Peppers, Justin Bieber och Mariah Carey. Nu är det albumaktuella Lady Gagas tur att sjunga tillsammans med talkshowvärlden och hon får till och med provköra hans bil (trots att hon inte har så mycket körvana då hon precis tagit sitt körkort). Dessutom bjuder James på många skratt när han testar några av Gagas mest galna outfits genom åren. Gillar du Lady Gaga och hennes musik och dessutom är nyfiken på hur några av låtarna från nya plattan ”Joanne” låter så är det Carpool Karaoke du ska titta på.

Visst sjunger hon lika bra live som på skiva (och kanske till och med bättre)?!

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!