Här går den 106-åriga damens högsta önskan i uppfyllelse – får totalt glädjefnatt

Virginia McLaurin är unga 106 år gammal och har sedan 1900-talets början sett presidenter komma och gå men aldrig någonsin blivit inbjuden till Vita huset – förrän nu. Häromdagen fick hon nämligen träffa nuvarande presidenten Barack Obama och hans fru Michelle under ett besök i Washington och lyckan visste inga gränser för den superpigga 106-åringen.

Det är inte svårt att ta miste på 106-åriga Virginia McLaurins glädje när hon träder in i Vita huset för att hälsa på president Barack Obama i egen hög person. Mötet som skedde nyligen har fått snabb spridning i sociala medier och vi förstår varför.

Så fort Virginia får syn på Barack tjuter hon till av glädje och utbrister "Heeeej!". När hon kort därefter får syn på Michelle får hon jättemycket spring i benen och skyndar sig bort för att hälsa även på henne. Samtidigt ber Barack henne att att sakta in och ta det försiktigt under promenaden dit (med tanke på hennes ålder...) men Virginia slår dövörat till och passar på att ge presidenthustrun en stor och varm kram när hon kommer fram.

– Jag vill bli som du när jag blir stor, kan man höra Michelle säga till Virginia.

Kort därefter brister Virginia ut i spontan dans och drar med presidentparet i det hela. Hon håller Barack i ena handen och Michelle i den andra, samtidigt som hon vickar lite lätt på höfterna framför alla samlande kameror.

Virginia berättar för Barack Obama att hon är otroligt glad över att få besöka Vita huset och att hon aldrig någonsin trodde att hon skulle få uppleva det.

– Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle få besöka Vita huset, jag är så lycklig. En svart president och en svart hustru. Jag är här för att fira de svartas historia, säger Virginia stolt.

Det är svårt att själv inte dra på smilbanden när man ser hur Virginia får glädjefnatt inne i Vita huset där presidentparet huserar. Tänk att något så litet kan göra så mycket för en enda människa. Och att få träffa presidenten i egen hög person är det inte alla som fått göra. Cool gammal krutgumma den där Virginia, nu har hon något att berätta för både familj, vänner och bekanta :)

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra och följ amelia på Facebook!

Du kommer också vilja se:

Hon förlorade synen och blev deprimerad – då gjorde maken en enorm kärleksgest

Eriks skylt har berört tusentals – "Jag ville inte att någon skulle sitta ensam på rasten"

9-årige Daniel kan inte sluta gråta – anledningen till hans lyckotårar är fantastisk

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!