Glöm åldersnojan - 21 skäl till att det är skönt att bli äldre

Tiden går! Och tur är väl det. Det finns mängder av fördelar med att bli äldre.

1. Du vet vilka program du gillar bäst på tv.2. Du vet vilka maträtter du är bra på att laga – och hoppar över de som du inte brukar lyckas med.3. Du har kommit på de bästa städknepen.4. Du har en familj.

5. Du har nått en position på jobbet som du är rätt nöjd med.6. Småbarnsåren är över.7. Du behöver aldrig mer gå på festival.8. Du har fattat vilken träningsform du gillar och håller dig till den.9. Du vet vad du klär i...10. ...och vad du trivs bäst i.11. Och efter åratal av research har du har hittat din favoritvin (och dricker helst inget annat).12. Du behöver inte kajka runt på billiga motell med ryggsäck för att du tycker det är häftigt. 13. Du är klar med att vara coolast på krogen.14. Du klär dig hellre varmt och bekvämt än kallt och snyggt.15. Du kan skratta åt dig själv och har mer självdistans än du hade som 20-åring.16. Du har vänner som fattar din humor.17. Du och din partner har mer tid för varandra än tidigare.18. Du äter vad du vill. När du vill. Hur du vill. Så ofta du vill.19. Du addar inte längre folk på Facebook.
Du raderar istället andra som du inte längre orkar se i ditt flöde.20. Du vet vilken musik du gillar. Och kommer inte att köpa nya skivor, eller skaffa Spotify om du inte vill, oavsett vad dina barn säger.21.Och så förstås: du säger vad du tycker. I alla lägen.

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

15 anledningar att tacka mamma (du är bäst!)

12 viktiga saker du vill att din bästa vän ska veta (tack för allt!)

10 bevis för att din syster är din bästa vän

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!