9 (helt rimliga!) grejer alla vi som är riktiga slöfockar gör

Tycker du att det är jobbigt att gå upp och släcka lampan eller hänga upp jackan när du kommer hem från jobbet? Då är du antagligen också en äkta slöfock – och det har väl aldrig skadat någon. Så var stolt och kolla in de här punkterna:

1. Du ligger hellre i sängen och är kissnödig än att gå upp och kissa.2. Du lägger hellre halsduken på golvet än att behöva ta ner korgen från hatthyllan, som den är avsedd att ligga i.3. Du använder enorma mängder torrschampoo eftersom det är såååå jobbigt att tvätta håret.4.Du smsar din sambo fast hen är i rummet bredvid för att du 1) inte orkar skrika och 2) inte orkar gå dit.

5. Du väntar hellre en kvart extra på bussen som går hela vägen till dit du ska, än att ta bussen som går NU men som har lite gångavstånd.6. Du är hungrig men så lat att du istället för att laga/köpa mat äter chips. Eller godis. Mackor funkar också.7. Du har en garerob men den är så full (stökig) att du lägger kläder i "prydliga" högar runt om i hemmet istället. 

8. Du åker ALLTID hiss. Våning 1? Spelar ingen roll. Trappan är otänkbar. 

9. Och när du tappar skräp på marken låtsas du att du inte märkte nåt för att slippa böja dig ner och plocka upp det.

Helt rimligt, eller hur? :)

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra och följ amelia på Facebook!

Du kommer också att vilja kolla in:

11 vardagsstunder av lycka som nästan alla kvinnor kan relatera till

13 känslor du bara känner igen om du är lite tankspridd ;)

25 känslor som alla högstadielärare känner igen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!