13 saker vi alla gör för att undvika folk (du är inte ensam ?)

Visst är vi alla lite folkskygga ibland? Vi känner i alla fall igen oss rejält i de här punkterna ;)

1. När du hör någon i trapphuset väntar du alltid med att lämna lägenheten tills personen har försvunnit.

Bildkälla2. Paniken du känner när du pratar med en vän och hennes nya pojkvän och vännen går iväg och du måste fortsätta kallprata med pojkvännen.

Bildkälla3. När du får syn på ett gammalt span på krogen.

Bildkälla4. Eller vad som händer när du ser en granne i matbutiken.

Bildkälla5. Känslan när någon helt plötsligt ringer istället för att smsa...

Bildkälla6. Alla gånger du har sagt att du "känner dig lite sjuk" för att komma undan planer du gjorde för länge sedan och nu vill slingra dig ur.

Bildkälla7. För att inte tala om vinnarkänslan de gånger då personen som du har planerna med hinner ställa in dem innan dig.

Bildkälla8. Du låtsas alltid ha bråttom när du stöter på någon du halvkänner. "Hej, kul att ses men jag måste tyvärr rusa. Ha' det!"

Bildkälla9. Hur många gånger har du inte sagt "oj, jag missade när du ringde" när du egentligen ignorerade samtalet eftersom du inte orkade svara.

Bildkälla10. Och du skulle verkligen aldrig få för dig att svara om det ringer från okänt nummer.

Bildkälla11. Det har hänt att du haft hörlurar i öronen trots att du inte lyssnar på musik bara för att ingen på tåget ska få för sig att prata med dig.

Bildkälla12. "Oj, nu gick en kollega från mitt förra jobb på bussen. Bäst jag tar upp telefonen och läser igenom alla sms jag någonsin har fått."

Bildkälla13. Men, men egentligen är vi ju riktiga vinnare :)

Bildkälla

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!