13 påskharar som kommer ge dig mardrömmar långt efter att påsken är över

Vissa barn längtar nästan lika mycket efter påskharen om våren som efter jultomten på vintern. Men i de här fallen hoppades de nog lite för mycket – och insåg ganska snabbt att det är skillnad på små och gulliga kaniner som man kan hålla i famnen och kaniner i vuxenstorlek...

1. Obrydd i påskharens sällskap

Vi förstår inte riktigt hur den här tjejen kan ta så lätt på sitt sällskap, han eller den ser nämligen väldigt obehaglig ut.

2. Påskharen smider lömska planer

Även den här lilla tjejen verkar inte förstå vad vi alla ser i kaninens mörka blick. Hon känns nämligen helt okej med att sitta i dess mjuka famn...

3. En storvuxen kanin – den här killen förstår det obehagliga med påskharen

Antingen är han trött och tycker inte alls det är roligt att "sitta fint och le" – eller har han insett att påskharen inte bara innebär godis och färgglada ägg.

4. Påskharen har dubbelt så kul!

"Mamma och pappa vill bara ha en fin bild på er, sitt still och le... Det är snart över!"

5. Den här påskharen har något lömskt på gång

Intet ont anande små killar i den här påskharens knä. Vad den store besten smider för lömska planer eller om den fått blixten i ögonen låter vi vara osagt...

6. Påskharen på 70-talet

Även om påskharen är rosa och fluffig så kan vi inte låta bli att känna ett visst obehag när vi tittar djupt in i densobehagligaögon...

7. "Bara en bild med Påskharen, snääälla..."

Det är inte lätt när det är svårt. Den här tjejen vet vad hon vill – och inte vill. Och vad hon definitivt inte vill är att fotograferas eller ens vara i närheten av den här vita, stora och fluffiga påskharen.

8. Vi förstår... vi förstår precis!

Sak man vill säga till hens förälder: "Gå du och sätt dig i påskharens knä så ska du också få se hur läskigt det är!"

9. "Heeeere's påskharen!"

Trots att påskharen lockar med en god klubba så räcker det inte hela vägen för den här lille killen. Han låter sig inte luras av en stor fluffig typ som mutar med godis. Han vet också att hans mamma lärt honom att inte ta emot godis från främlingar...

10. "Påskharen vill dig inget illa, den ser väl snäll ut?

Vi kan inte riktigt avgöra om barnet skriker i förtvivlan – eller skrattar högt åt påskharens galna utstyrsel. Vi tycker nog att den är minst läskig av alla hittills, men skulle ändå inte vilja sitta i dess knä.

11. Påskharen och dess nya kompis – den lilla taxen

Ingen av dem ser särskilt glada ut. Vi förstår taxen men... varför ser påskharen så bitter ut? Den får ju hålla i en liten söt hund, hur kan man vara bitter över det?

12. "Se inte påskharen i ögonen!"

Vad du än gör. Försök att inte ha ögonkontakt med den rosa påskharen. Försök. Att inte ha... ögonkontakt. Det GÅR inte. Hjälp!

13. Spring ifrån påskharen!

Hon blev troligtvis mutad med färgglada påskägg och godis. Inte hade hon en aning om att hon skulle få möta en lång och hårig typ i utbyte mot detta. Spring medans nu kan!

Inspiration och bilder hittade vi här.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Garanterat gulligare än påskharen - här är 16 djur du önskar gömde äggen i år

18 bilder som du kommer älska om du är en riktig perfektionist

Så knäpper du ditt armband själv – här är smarta knepet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!