Foto: CREATISTA

13 livsviktiga skäl att aldrig reta upp en förälder

Missförstå mig rätt, vi småbarnsföräldrar är lika härliga som vem som helst – så länge du inte retar upp oss. Gör du det blir vi den farligaste fienden du någonsin haft… ;)

1. Först och främst: Ingen ond plan i världen kan mäta sig men det vi hanterar varje dag.2. Ingen smärta är värre än den våra kroppar redan fått utstå.3. Vi har överlevt hundratals timmar av tortyr.4. Och månader utan sömn.5. Kort sagt: Vi är omänskligt uthålliga.6. Våra reflexer är på ninja-nivå.7.Biologisk krigföring är vardagsmat för oss.8. Psykologisk krigföringockså, för den delen.9. Äta upp maten,ta på sig galonisar – vad vi än vill att någon ska göra så hittar vi ett sätt att få det gjort.10. Vi har dessutom ett sjätte sinne för när någon ljuger för oss.11. Inget gör såont som vårt favoritvapen: dåligt samvete.12. Och när vi verkligen fått nog så skyr vi inga medel.13. Tänk efter: Om vi kan råka göra så här mot den person vi vill skydda mest av allt i hela världen...

 

... tänk då vad vi kan göra med någon som retar upp oss.

Kort sagt: Gör alltid allt du kan för att hålla småbarnsföräldrar på gott humör ;).

Vill du se mer sånt här? Följ amelia på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!