13 katter som har hittat sin favoritplats

Minsta möjliga ansträngning - största möjliga åverkan. Eller, det blir åtminstone svårt att tvätta händerna. De här katterna trivs bra i handfatet.

1. Skulle. Bara. Vila. Lite.2. Okej, jag är redo! Om du bara drar igång vattnet, är du snäll?3. Halkade, landade såhär. Nu sitter jag fast.4. Jag får visst plats. Kolla själv.5. Träffade en uggla igår, blev inspirerad.6. Den här vasken är den bästa huvudhållare jag hittat. Näst efter ditt ansikte på nätterna.7. Det var inte jag. Vad du än vill, så var det inte jag.8. A sink for two, please.9. Om jag ligger helt still, så kanske de inte ser mig.10. Vänta, vänta. Du ska få tvätta händerna, jag ska bara yoga klart.11. Det är lugnt, du får också plats!12. Det är här inne jag matchar inredningen bäst. Vad ska jag göra då?13. Okej, det var inte meningen att du skulle se det här. Nu känns det lite ovärdigt. Kan du snälla gå nu?

Läs mer:

14 djur som har aningen svårt att respektera ditt behov av egentid ;)

Om din katt kunde messa dig (13 SMS som får oss att skratta)

Kolla vad katten gör med mattes inredning (och försök att inte skratta)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!