13 känslor du bara känner igen om du är lite tankspridd ;)

Jag hade tänkt skriva något smart här men glömde bort vad det var... Hur som helst, här är 13 känslor du lär känna igen om du – precis som jag – är lite tankspridd ;).

1. När du går in i ett rum och inte alls minns vad du skulle göra där.

2. När du vill ringa till nycklarna, plånboken eller glasögonen för att höra var du lagt dem.3. När du gått till affären för att köpa toapapper, och kommer hem med allt förutom toapapper.4. När någon säger "va kul att du kommer på fredag" och du inte alls minns vad du tackat ja till.5. När du rafsar igenom varje jackficka utan att hitta busskortet, får betala extra på bussen, och sen hittar kortet i byxfickan.6. Det där med att alla projekt tar fem gånger så lång tid för att en massa annat fångar din uppmärksamhet.7. När sånt här händer:8. Hur grannarna ser att du är hemma:

Foto: Wittybear9. När du kommer på att matlådan står på hallgolvet för att du behövt knyta skorna och glömde plocka upp den igen.10. När du ska brygga en full kanna kaffe och tappar räkningen efter fem mått.11. När du inte kan hitta din mobil i mörkret och börjar leta efter den med hjälp av lampan på din mobil (som du håller i handen).12. När du brett en macka och morgonen därpå ser att du glömt smörpaketet framme.13. När du börjar koka pasta och tänker "det här tar elva minuter, jag kan börja titta på nån serie", och hinner se klart ett helt avsnitt innan du går in i köket och ba:

Kort sagt: Om jag fått en krona för varje gång jag varit tankspridd... jäklar va sugen på glass jag blev nu!

Vill du se mer sånt här? Följ amelia på Facebook så missar du inget

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!