10 supersmarta lifehacks för RIKTIGT lata människor

Är du riktigt lat och behöver tips för att underlätt(j)a din vardag? Lägg dig ner (viktigt) och läs! Eller ännu bättre: Be någon läsa den här listan för dig.

1. Gungningsregel nummer 1: Bränn inte ut dig

Hur länge kan ett barn gunga egentligen? Svar: En miljard timmar. Därför är det av oerhört stor vikt att du inte bränner ut dig, du vill ju glädja ditt barn så länge som möjligt? Precis, den här smarta lösningen är för ditt barns skull. Inte för att du ska kunna sitta och lata dig. Inte alls.

Bildkälla

2. Slippa gå i trappan

Det här är den perfekta lösningen för dig som inte har energi nog att gå ner för trappan med soppåsen, eller för att ge något till någon som befinner sig på nedre plan, eller bara inte orkar bära något samtidigt som du går i trappan (kräver SÅ mycket simultankapacitet). Släng bara ner saken i röret så är det klart! Succé!

Bildkälla

3. Dammsugartricket

Det finns få som är så lata som den person som skrev detta, men också få som är så smarta? Dammsugarljud på Youtube, vilken smart idé!

Bildkälla

4. Folietricket

Om det finns en sak i livet som en lat människa kunde få avsäga sig för all framtid, är det förstås diskning – aka världens jobbigaste aktivitet. HUR smart är inte denna lösning med plastfolie? Man dreglar ju nästan av upphetsning. Så himla vackert är det förstås inte, så bjuder du svärföräldrar på detta blir du nog disk-valificerad.

Bildkälla

5. Sugrörsknepet

Orkar du inte ta ner saftdunken från bordet när du prompt ska ligga under matbordet? Då är det här det du behöver göra. Ärligt talat, det här tipset suger!

Bildkälla

LÄS MER: Så gör du en lyxig frukost alla dagar i veckan!

6. När man vill gratta någon – bara inte tillräckligt mycket för att behöva anstränga sig

Du ger ju en tårta med ljus, på ett sätt. Kanske inte det mest traditionella sättet, men det är väl inget dåligt med att vara nyskapande?

Bildkälla

7. Varför måla naglar som inte syns?

Alltså nagellack blir ju ändå fult efter ett tag, så varför lägga tid på att måla alla när det bara ett par tår som kommer att synas?

Bildkälla

LÄS MER: Dansa dig fri från smärta

8. Diskgömmartricket

Disk är för töntar som inte mastrar diskgömmartricket. Syns det inte så finns det definitivt inte. Skönt!

Bildkälla

9. Duvtricket

Det här är ju inte ett lifehack för människor, utan för till exempel fåglar, sniglar och maskar. Orkar du inte med att flyga eller krypa, ja men ta bussen då! Det är gratis och det finns en stång bara för dig!

Bildkälla

10. Dammråttan.. Nej, katten?

Det finns de som gillar att damma. Och så finns det de som inte gillar att damma, och i stället skaffar en katt som fyller samma funktion!

Bildkälla

Tack till Buzzfeed för en rolig idé.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Roxette slutar turnera – därför kommer vi sakna dem otroligt mycket

Här använder deras mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Stockholms minsta walk-in-closet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!