Här ger Nicole, Zlatan en chock: ”Tänk på att du snackar med Zlatan...”

Det finns nog inte någon som inte vet vem ZlatanIbrahimovic är – och de som inte har koll har nog levt under en sten under större delen av sitt liv. Nu har en tredje reklamfilm från Vitamin Well släppts där Zlatan dyker upp oannonserat under en arbetsintervju, men i den här filmen är det ingen som daltar med honom. Här får Zlatan lära sig allt den hårda vägen.

Det är under en intervju på företaget Vitamin Well som Nicole från Finland får sitta ner i ett mötesrum och vänta på personen som kommer intervjua henne för ett nytt och spännande jobb. Efter att Nicole har fått sätta sig ner kommer ZlatanIbrahimovic in i rummet. De tar i hand och presenterar sig för att därefter sätta igång med intervjun. Självklart är fotbollsproffset nyfiken på om de vet vem han är i Finland, varpå Nicole svarar ”Ja, absolut! Du är världskänd.”. Därefter ber Zlatan henne att sälja in Vitamin Wells dryck med hans namn på.

Reklamfilm med Zlatan

När hon i princip svarat på alla hans frågor så kommer den viktigaste av dem alla. Vem är Nicoles favoritfotbollsspelare? När det visar sig att det inte är Zlatan så blir den populära fotbollsspelaren ställd.

– Va? Tänk på att du snackar med Zlatan nu. Det här kan avgöra om du får jobbet eller inte.

Nicole är tuff och står för det hon har sagt. Men vem är hennes favoritfotbollsspelare?

Nyfiken på de andra reklamfilmerna med Zlatan Ibrahimovic tillsammans med Vitamin Well? Titta här nedan om du har missat dem.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 21 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Här dyker Zlatan upp på en killes arbetsintervju – reaktionen är obetalbar

Här blåser Zlatan Ibrahimovic cykelbudet totalt – och vi skrattar ihjäl oss

11 anledningar till att David Beckham gör oss alldeles knäsvaga

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!