Här är årets julklapp 2015: Robotdammsugaren

Vi säger grattis till robotdammsugaren som är årets julklapp 2015! Det är HUI Research som för 28:e året i rad korar årets julklapp, och i år är det alltså robotdammsugaren som väntas bli julens storsäljare.

Ämnen i artikel:

Robotdammsugare, en självgående och uppladdningsbar dammsugare som underlättar städningen i hemmet. Ladda på natten och kör robotdammsugaren på dagen när du är på jobbet. Inte konstigt att robotdammsugaren blir årets julklapp 2015, vem vill inte underlätta och ta genvägar när det kommer till städning?

Trenden pekar åt ett alltmer digitaliseat hem, så vem är egentligen förvånad över att just robotdammsugaren blir årets julklapp?

Men visste du att robotdammsugaren lanserades redan för 15 år sedan, dock med mycket varierande kvalitet och genomslaget blev inte som väntat. Nu har både teknik och kapacitet förbättrats, och robotdammsugaren är därmed redo att bli ett vanligare och vanligare inslag i hemmen.

Men vilken robotdammsugare är bäst i test? Här är några sajter som testat:

Råd & rön

Aftonbladet

M3

Test.se

Konsumenttester.se

Vill du se mer sånt här? Följ amelia på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!