Han bytte stad efter att ha blivit mobbad – 20 år senare fick han det här fantastiska meddelandet

Som barn kan vi göra sådant vi ångrar som vuxna. Men det är aldrig för sent att be om ursäkt...

En morgon fick 34-årige ChadMichael Morrisette ett meddelande på Facebook. Han kände inte igen avsändaren, men när han läste orden kom minnena tillbaka.

Personen som skrev var en av dem som mobbat honom i högstadiet: Louie.

Det som skilde ChadMichael från de andra eleverna var att han var en av två pojkar på skolan som var homosexuella, vilket gjorde honom till ett utsatt byte i skolans korridorer.

Och det som skilde Louie från de andra mobbarna var att han, 20 år senare, ville be om ursäkt:

Det var efter att Louie Amundson pratat med sin tioåriga dotter om mobbning, som han kom att tänka på ChadMichael.

– Innan jag pratade med min dotter så tänkte jag inte ens på det, eftersom det var så länge sen. Men att se min dotter växa upp har fått mig att tänka på min egen barndom och vårt samtal väckte minnet till liv, antar jag. Det tog mig några veckor att bygga upp modet att höra av mig, men jag är väldigt glad att jag gjorde det, säger Louie Amundsen till tidningen Today.

Och ursäkten godtogs.

"På 20 år så är du den enda som bett om ursäkt för att ha mobbat mig när vi var yngre. Jag hoppas att du stolt kan berätta för din dotter att du även har bett om ursäkt för det, och att det är bra mellan oss," skriver ChadMichael Morrisette i sitt svar.

När historien om Chad och Louie spred sig över nätet var Louie först inte bekväm med uppmärksamheten. Nu hoppas han att den kan leda till något gott.

– Jag hoppas att det visar att folk kan förändras, att livet kan förändras. Att bli mobbad är aldrig en ursäkt för att mobba någon annan, och du kan inte förändra det förflutna. Du kan bara kontrollera vad du gör i dag.

Vill du läsa mer sånt här? Följ amelia på Facebook så missar du inget

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!