”Frost”-fansen har bestämt sig: ”Ge Elsa en flickvän!”

Det har inte gått speciellt lång tid sedan Disney annonserade att det kommer en uppföljare till supersuccén ”Frost”. Nu har flera av filmens fans startat en kampanj för att ge en av huvudkaraktärerna en flickvän – nämligen drottning Elsa.

Disneys animerade film ”Frost” blev en världssuccé och fick varenda pojke och flicka runt jordklotet att frossa i ”Frost”-prylar, allt ifrån klänningar till dockor och peruker. Alla ville vara en del av den vackra – magiska sagan om syskonen Elsa och Anna. En saga som visar att det inte behöver vara klassiskt ”Askungen” där prinsessan får sin prins i slutet. 

Nu har en kampanj startat på Twitter där fans till den animerade succéfilmen vill att uppföljaren ska ge Elsa chansen att också hitta någon att bli himlastormande förälskad i – och varför inte en av samma kön?

Foto: Disney/Youtube

”Ge Elsa en flickvän i Frost 2”

Nu har det hunnit gå tre år sedan första ”Frost” kom och när det i mars stod klart att filmen får en uppföljare är det många som väntat spänt på en teaser för att få veta lite om handlingen.Första filmen blev väldigt populär i hbtq-kretsar och Elsas accepterande av sina magiska krafter har tolkats som en metafor för att komma ut, och låten ”Let it go” från filmen har blivit ett ledmotiv inom gaykretsar.

Nu försöker röster på Twitter få Disney att uppmärksamma deras idé – att ge Elsa en flickvän i ”Frost” uppföljare som just nu håller på att spelas in. Under hashtaggen #GiveElsaAGirlfriend har flödet på Twitter fyllts av peppande och stärkande ord om hur det behövs fler gaypersoner i film och tv-världen och att det ger unga hbtq-personer någon att se upp till.

Här under kan du läsa några av alla tweets som ingår i kampanjen:

Ge Elsa en flickvän...

 

Ge Elsa en flickvän...

 

Ge Elsa en flickvän...

 

Ge Elsa en flickvän...

 

Ge Elsa en flickvän...

 

Ge Elsa en flickvän...

 

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

11 anledningar till att David Beckham gör oss alldeles knäsvaga

Nya filmen från Eurovision Song Contest – lämnar ingen oberörd

18 fantastiska bröllopsbilder från jordens alla hörn

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!