Danny Saucedos känslosamma tolkning av ”Super 8” är knäckande vacker

När det var dags för Danny Saucedo att framför en låt av ”Little Jinder” i det fjärde avsnittet av ”Så mycket bättre” berättade artisten hur han ansåg Joesfine kunna sätta fingret på alla känslorna. När det därefter var dags för honom att framföra ”Super 8” så kom alla Dannys känslor ut – på en och samma gång. Och det var så vackert.

Danny Saucedo kände till Josefine ”Little Jinder” Jinder sedan tidigare, dock hade han ingen koll på hennes musik. Men blev självklart nyfiken efter att hon vann en grammis för ”Årets pop” 2015.

Danny berättar hur han gått fram och hälsat och gratulerat henne för att därefter ta sig hemåt och lyssna på henne nästkommande dag.

– Dagen efter satte jag mig på ett café och började lyssna. Den här låten, texten gjorde så att jag var tvungen att gå därifrån för jag kunde inte sitta kvar och böla.Du har en förmåga att sätta fingret på känslorna, säga precis så som det känns. Och du gör det på ett väldigt okomplicerat och utlämnande men naket sätt. Det är det som är the genius med dig, säger Danny i programmet.

Danny darrar på rösten i låten ”Super 8”

Den 30-årige artisten avslöjar sedan att han valt låten ”Super 8”, men när det är dags att sätta sig vid pianot så är det en märkbart nervös Danny som syns i tv-rutan. Han kommer inte av sig en utan två ggr, darrar på rösten och verkar ha svårt att hitta rätt tonart. Men tillslut går det och allt det där som hände på vägen dit blir bara en fin ingång till en känslosam tolkning av ”Super 8”. Wow, Danny. Vi ryser!

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kanske också vill läsa:

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Magnus Carlsons tårar för Freddie Wadling i "Så mycket bättre” – ”Det är så oändligt sorgligt”

Tommy Nilssons käftsmäll till låt får ”Så mycket bättre”-gänget att jubla – ”Det här var kanon!”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!