Bajsmamman och havet

Ibland är det extra viktigt att komma ihåg varför man skaffade barn. Hur man resonerade när man bjöd in bajset i sitt liv. 

Det är en onsdag i september. Minstingen har redan väckt oss fyra gånger, Joachim har gått upp två gånger och jag två. Klockan är 02:25 och plötsligt; Tass-tass-tass-tass.

Jag vaknar av tass på golvet. Det är inte ens fötter som lämnar golvet, det är has has has på golvet och jag är klarvaken. 

Nu har det hänt, jag har blivit min mamma, jag vaknar av smyg på golvet. Nästa steg är att vakna av när någon släpper en smygare i Arvidsjaur. 

Denne hasande Någon tänder lampan i badrummet, lyfter på locket och öppnar helvetets portar. Uh oh. 

Jag väntar men nu är det plötsligt kusligt tyst. Tänk om denna någon somnar och ramlar av toaletten med huvudet före i golvet...DÅ KAN DET KOMMA BAJS UTANFÖR TOALETTEN. Ja, denna Någon kan slå huvudet i elementet och så men; det kan komma bajs utan för toaletten, huuu.

Jag rusar upp och stormar in i badrummet. Där sitter Någon och tittar på mig med vaken blick. ”Jag har bajsat på mig i sängen.” Avdelning saker man inte vill höra klockan 02:25. 

Upp med Joachim. ”Upp med dig, bajs i säng.” Ingen mening att linda in det. Kortfattad information on a need to know basis. Bajs i sängen, kom. Joachim tar över Någon, jag går in i krigszonen. Vems idé var det att lägga Någon tillsammans med någon annan i någon annans säng? Jo, det var min. Snälla söte Jesus och Maria säg att hon har sovit still och inte rullat runt i sin nära släktings extremiteter. 

Jag kommer in i rummet. Det är bajs på golvet, bajs i sängen. Bajs bajs bajs. 

Det är bajs på golvet? Det är BAJS PÅ GOLVET. Jag tänder lampan i panik. Ett mirakel. Det är bajs på golvet och jag har inte klivit i det. Vad är oddsen? Note to self, köp lott i morgon. Ner i badkaret, in i maskinen, torka torka torka. Diskhandskarna I love you. Vad vore jag utan er? Närkontakt med avföring, that’s what. 

Joachim är klar med avdelning spola Någon ren och står och tittar på hur det går för hans vackra sömnstörda flickvän. Jag ligger på alla fyra, lösbröstad i trosor och torkar hela vägen från Någon annans rum fram till badrummet. Tänk om Joachim tänder på mig nu? En del killar gillar när tjejer ligger på golvet och skrubbar med arslet i vädret, det har man ju läst. 

Men jag orkar inte fundera på om jag är ett sexobjekt där jag leker Askungen-the bajsedition i urvättade HM-trosor nattblek i månens sken. Jag vill bara lägga mig i en säng utan bajs och drömma drömmar om fast bajs som kommer när man sitter på toaletten. 

En flicka måste få drömma. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!