Bajen-fans efterlyser lilla Alma som tappat bort sin present till pappa - hjälp dem hitta henne

En riktigt fin gest och söt Alla hjärtans dag-present från en liten flicka till hennes pappa. Två biljetter till matchen mellan Hammarby Fotboll och Ljungskile SK. Men någonstans på vägen försvann presenten och blev upphittad på en trottoar på Södermalm i Stockholm. Nu efterlyser Bajenland dess rättmätige ägare i ett Facebook-inlägg.

Det var en följare till Facebook-sidan Bajenland som hittade kuvertet på Hornsgatan i Stockholm. När han fick syn på kuvertet tidigare under onsdagen och förstod att en liten flicka tappat presenten med två biljetter tillmatchen mellan Hammarby och Ljungskile SK som hon skulle gett till sin pappa på Alla hjärtans dag, kontaktade han Bajenland.

– Det är en självklarhet för oss att lägga ut efterlysningen och det är den finaste av gester, att få se Hammarby spela live är det bästa som finns, säger en representant för Bajenland.

Mannen som hittade de borttappade biljetterna på Södermalm i Stpckholm, Lars Österdahl hoppas att han får tag i Alma med hjälp av sin efterlysning som delades av Bajenland och har fortsatt att delas av både Hammarby Fotboll och Ljungskile SK på Facebook.

–Det enda jag hoppas nu är jag får kontakt med Alma så hon får sina biljetter och kan lämna dem till sina pappa, säger han till amelia.se

Matchen spelar nu på måndag den 29 februari och med efterlysningen som har delats både på Bajenland och Hammarby Fotboll på Facebook finns det en förhoppning att de ska hitta Alma och hennes pappa tillslut.

Hittills har Bajenland inte fått in något tips som kan leda till Alma men de hoppas att deras efterlysning kan ge något så de kan komma i kontakt med henne innan måndagens match.

– Skulle vi inte få tag i Alma till matchen hoppas vi på att vi ändå ska få tag i henne och hjälpa henne och hennes far att få se en annan match med Hammarby.

Vi håller alla tummar för att de hittar Alma och hennes pappa så de kan gå och kolla på fotboll tillsammans nästa vecka.

 

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Eriks skylt har berört tusentals – "Jag ville inte att någon skulle sitta ensam på rasten"

9-årige Daniel kan inte sluta gråta – anledningen till hans lyckotårar är fantastisk

Den lilla kultingen övergavs i kylan – fick ett nytt hem (och blev bästis med en hund)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!