8 fantastiska citat från Lisa Ekdahl i "Så mycket bättre"

I kvällens program av "Så mycket bättre" fick vi en inblick i Lisa Ekdahls inspirerande liv. Deltagarna blev oerhört imponerade av hennes integritet, självsäkerhet och inte minst inställning till avslappning.

1.

Som aktivitet under sin dag valde valde Lisa att alla skulle vila. Hon bäddade ner deltagarna i en stor säng i trädgården.

2. 

Lisa menar att när man har gjort sitt allra bästa så går det inte mer. Då ska man ge sig själv rätten att ge upp. Väldigt klokt!

3.

När de andra artisterna frågade varför Lisa valt att inte prata med media svarade hon:

– Du har ingen skyldighet att svara. Bara för att det är en tidning som frågar och bara för att jag har gjort en låt som folk hör på behöver jag faktiskt inte jag svara.

4.

Lisa lägger mycket fokus på avslapppning.

– Man ser hur människor krashar till höger och vänster på olika sätt. Var och en måste ta reda på vad som får en att slappna av.

5.

När Lisa kände att hennes album var på väg åt ett helt annat håll än hon själv ville satte hon ner foten. Trots att hon var ung och precis fått skivkontrakt.

– Jag kom i konflikt med skivbolaget och dom sa till mig, nu får du göra det här annars blir det inget album och då sa jag bara tack, då blir det inget album!

6.

I sitt program dök Lisa upp som Beppe Wolgers och läste en saga för artisterna.

– Jag är verkligen inget hyperaktiv människa. Jag är en person som behöver ladda om och vila.

7.

Lisa fick artisten Jill Johnsson rörd till tårar när hon berättade om sin starka integritet och sitt självförtroende när det känts tungt.

– När någon tycker någonting om mig vare sig det är positivt eller negativt så vet jag att det bara definierar den personen. Och hur jag reagerar definierar mig.

8.

Med de här orden avslutade Lisa sin dag under "Så mycket bättre". Hennes inställning och historia inspirerade både de andra artisterna och svenska folket. Wow Lisa!

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kanske också vill läsa:

Jill Johnssons första låt på svenska sedan 1998 – hör hennes flirtiga tolkning

Danny Saucedos känslosamma tolkning av ”Super 8” är knäckande vacker

Här framför Tommy Nilsson sin känslosamma sång till dottern (får hjälp av Little Jinder)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!