Resor & Event

Res med amelia till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

WÖRKOUT-helg med Pischa på Siggestagård 9-10 november 2019

pischa

Den här träningshelgen kan du inte missa! Vår nya grymma träningsprofil och personliga tränare Pischa Strindstedt kommer få dig att kliva utanför din komfortzon och ta träningen till nya höjder. Wörkout-konceptet som Pischa tagit fram innebär att alla kan hitta glädjen & motivationen i form av bootcamp tillsammans i grupp. Varierad och kreativ träning där vi utmanar oss och vågar ta steget att testa nya roliga övningar.  Endorfinerna kommer garanterat att slå i taket och ge dig en naturlig belöning där vi kommer att få en känsla av lycka & oövervinnerlighet.

När: 9-10 november 2019.

Var: Siggestagård på Värmdö utanför Stockholm.

Pris: 3295 kronor för dig som är prenumerant (3595 kronor icke prenumerant). Avser del i dubbelrum.

boka_knapp


FULLBOKAD:
Amelias dans & yogahelg med Let’s dance-vinnarna Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Steam Hotel i Västerås

steam-helg

Nyhet för i år! I höst är det dags för amelias dans & yogahelg på unika The Steam Hotel i Västerås där bara boendet är en upplevelse i sig. Förutom ett fantastiskt boende har vi fått äran att ha med Kristin Kaspersen & Calle Sterner som gjort succé i Let’s dance. Under denna helg kommer du tillsammans med Kristin och Calle kommer att få ta del av dansens och yogans värld i denna fantastiska miljö. Du kommer att få testa olika dansstilar med Calle såsom salsa, disco, cha cha och jive. Vi kör även morgonyoga med Kristin för att ”väcka kroppen” och får även ta del av hennes spännande föreläsning.

När: 30 nov – 1 dec

Var: The Steam Hotel, Västerås.

Pris: 3896 kronor.

boka_knapp

KURSER


SOV BÄTTRE MED AYURVEDA, YOGA & MEDITATION

Sömnproblem stress sömnbrist sömnkurs onlinekurs sova

Har du svårt att sova eller känner att du dig ofta väldigt trött? Då är det dags att gå vår onlinekurs Sov bättre med ayurveda, yoga och meditation där du får personlig coachning av wellnessexperten Annette Lefterow.

Det får du: ✓10 ledda kurskvällar med film, ljudfiler och övningar. ✓3 filmade yogaprogram för bättre sömn som du kan följa i ett halvår. ✓3 guidade godnatt-meditationer som du kan somna till.

Pris: 499 kr.

boka_knapp


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se