Resor & Event

Res med amelia till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Träningsresa Rhodos

Följ med oss, Olga Rönnberg, Terese Alvén och Annette Lefterow på en magisk träningsresa till 5-stjärniga Levante Beach Resort. De blir yoga, löpning, aerobics och helkroppsträning med med fokus på core med Olga.
När: 14-21 oktober
Vad ingår: Boende, flyg, transfer, halvpension osv.
Pris: 13 495kr

Läs mer och boka här


Upplev Marrakech med Food Pharmacy

Vidga smaklökarna tillsammans med Food Pharmacy i Marrakech. Vi får föreläsning, workshop, guidad tur på mat- och kryddmarknaden samt kameltur på sanddynorna.
När: 7 – 10 november
Vad ingår: Flyg, transfer, Boende i del av dubbelrum, välkomstmiddag, lunch avresedagen och härligt program.
Pris: Ordinarie 13 500 kr, Prenumerant 12 900 kr.

Läs mer och boka här


Dans- och träningsresa till Madeira

Nu slår vi klackarna i taket tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark på Madeira. Under veckan kan du även träna med Tanja Fylking och få kostråd av Therese Ljungkvist.
När: 13-20 november
Vad ingår: Boende i del av dubbelrum, flyg, transfer, halvpension och fullspäckat program.
Pris: 14 998 kr

Läs mer och boka här


KURSERWELLNESSKURS MED ANNETTE LEFTEROW

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Då tycker jag att du ska gå vår kurs med ledande wellness-experten Annette Lefterow. Kursen är till för dig som vill lära dig mer om hur du kan uppnå hälsa och harmoni genom bl.a. wellness, meditation och yoga på egen hand.
Pris: 2450 kr (2295 kr prenumerantpris)
Läs mer och boka här


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se