Resor & Event

Res med amelia till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

ANNONS

WÖRKOUT helg med Pischa på Siggestagård 9-10 november 2019

pischa

Läs mer och boka här.


Träningsresa till Mallorca med Tara och Amelia

amelia_resor_mallorca
När: 27 april- 4 maj 2019

Var: Sunprime Waterfront, Playa del Palma

Pris: Från 14.995:- per person. Avser del i dubbelrum.

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Umeå och Skellefteå

Instruktörer på resan: Agneta Sjödin,Pischa Strindstedt, Naofal Ouazzani, Kajsa Svahn samt komikern Patrik Larsson.

boka_knapp


Träningsresa till Kreta med Amelia och Tara!

amelia_resor_kreta
När: 3-10 maj eller 4-11 maj 2019 Var: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta Pris: från 12 998:- Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Skellefteå Instruktörer på resan: Frida Lindström, PT-Fia, Kristjan Lootus, Sara Eriksson (från apollo) och Therese Ljungkvist.  Läs mer och boka här.


KURSER


WELLNESSKURS MED ANNETTE LEFTEROW

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Då tycker jag att du ska gå vår kurs med ledande wellness-experten Annette Lefterow. Kursen är till för dig som vill lära dig mer om hur du kan uppnå hälsa och harmoni genom bl.a. wellness, meditation och yoga på egen hand. Pris: 2450 kr (2295 kr prenumerantpris)

 


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

bontravel.se