Katrin Schulman: ”Folk vill höra mina åsikter nu”

Katrin Schulman driver bloggen ”Fuck you right back”.

Bloggar om: Sin vardag, funderingar och åsikter hon har i olika frågor. Hon rasar över saker och bjuder på olika situationer som hon råkar ut för.
Det här vill hon: Hon tycker att det är skönt att skriva av sig, och gör det endast för egen vinning, för att hon tycker att det är kul. Katrin vill inte påverka folk på något sätt och ser inte sig själv som en förebild, allra minst för unga tjejer.
Om bloggens genomslag: ”Bloggen har gett mig pengar, vilket är kul! Sen har jag fått mycket positiv uppmärksamhet och det är smickrande. Jag är glad över att få medverka i olika debatter och paneler och skriva texter för olika tidningar. Det är smickrande att folk vill höra mina åsikter i olika sammanhang.”
Därför säger hon vad hon tycker: För att hon inte bryr sig om vad folk tycker om henne. Hon tror att det finns många som tycker att hon är ett ”miffo”, men hon bryr sig inte. Det viktiga för Katrin är att hon har människor i sin omgivning som tycker om henne.
Hon tycker till om: Sitt enorma alkoholintag, och de bravader hon lyckas utföra på fyllan. Hon drar sig inte heller för att kritisera andra framstående personer eller oskyldiga småtjejer. Till exempel skrattade hon rått när Cissi grät floder i tv när hon och Richard Herrey fick lämna ”Let’s dance”.
Typisk Fuck you right back-kritik: ”Det är många småtjejer som drar i mig. De vill att jag ska läsa deras superdåliga bloggar, de vill att jag ska ge dem tips om hur man får besökare till sin blogg, de vill att jag länkar och de vill veta exakt var jag köpt ALLA mina kläder. Värst av alla är den här bruden Alexandra. Hon är helt besatt av mig. Finns det någon som vet vem denna bimbo är?! Finns det någon som kan förklara för henne att jag inte vill ha med henne att göra. Vi har inget gemensamt och kommer aldrig någonsin att ha det. Hon är som klamydia på min kropp”