Denna vecka gillar vi Frida!

Vi tycker oerhört mycket om våra läsare. Varje dag får vi massor av mejl med idéer, tankar, kärlek och kritik. Vi tar åt oss av allt och vore ingenting utan er. En av er är Frida och här skriver hon lite om sig själv.

Jag heter Frida Skybäck, är 31 år och gift med Antonio och i juli föddes vår dotter Tilda. Hela mitt liv har jag närt en dröm om att bli författare och de senaste åren har jag skrivit flera bokmanus och berättat om mina upplevelser på bloggen Fridas författardrömmar (http://fridasforfattardrommar.blogspot.com/).

I februari 2010 fick jag ett hedersomnämnande i amelias och Camilla Läckbergs deckartävling, vilket peppade mig att fortsätta skriva och ett par månader efter blev jag äntligen antagen av ett förlag. Den 6 oktober kommer min debutroman Charlotte Hassel, som är en historisk kärleksroman

För mig är amelia en perfekt kombination av underhållning och spännande läsning, jag njuter helst av min tidning i sängen tillsammans med mörk choklad och rykande hett te.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!