Blondinbella: ”Jag vill coacha unga”

Isabella Löwengrip, driver bloggen Blondinbella.se

Bloggar om:

Sig själv, ”en driven och ambitiös tjej med många bollar i luften”, och sitt liv. Hon är aktiv i MUF och lever ett ganska hektiskt liv i Stockholms innerstad.

Det här vill hon:

När Isabella startade sin blogg var hennes mål att få människor att skratta och uppskatta sina liv mer. Nu coachar hon andra unga människor i bloggen. Hon tycker att egoism är något positivt och försöker få människor att uppskatta sig själva mer.

Om sin bloggs genomslag:

”Bloggen har gett mig otroliga möjligheter! Mitt liv har blivit mer innehållsrikt och jag har fått chans till så många roliga saker och event. Pengar får jag också, men det är bara en bonus för all tid jag lägger ner. Bloggen har givit mig känslan av att vara viktig och faktiskt betydelsefull!”

Därför säger hon vad hon tycker:

Hon vill att andra tjejer också ska våga uttrycka sin åsikt.

Tycker till om:

Allt möjligt, som hur man skriver en bra uppsats eller vad man ska göra om man är singel på Alla hjärtans dag. Som aktiv MUF:are tar hon också ställning i vissa politiska frågor, hon har bland annat skrivit några rader om det amerikanska presidentvalet. Men mest handlar de ”politiska” inläggen om alla banketter och sammankomster som medlemskapet i MUF medför.

Typiskt Blondinbella-tyck:

”Av allt jag har sysslat med i mitt liv så är MUF absolut det roligaste! Att kunna blanda nytta med nöje är helt perfekt. Du träffar de mest underbara människor i detta land, människor som uppskattar varandras framgång och knyter kontakter och träffar nya vänner. Men förutom det, får du en gratis kunskap som du kommer ha glädje av i hela ditt liv. En kunskap som gör det lättare för dig i skolan eftersom du lär dig se en helhet på hur Sverige fungerar samt lättare att söka jobb eftersom du får träna upp retoriken samt att det visar på mognad och engagemang att vara med i ett framgångsrikt ungdomsförbund som MUF!”