Foto: Getty Images/Creatas RF

Varför dras jag till fel killar?

Signaturen "Ella" vill ha hjälp att förstå sitt eget beteende, gång på gång faller hon för svåra killar som inte engagerar sig i henne. Och diskussionen i Damrummet är i full gång. Varför tror du att tjejer attraheras av "bad boys"? Debattera!

"Jag faller för antingen fotbollskillar, musiker eller andra fanatiker - där man alltid kommer i andra hand. Där man får kämpa och kämpa utan respons. Eller också är de missbrukare och småkriminella. Jag dras till helt fel typer. Och så är jag alltså såhär sjukligt dödskär i den här killen, som ignorerar mig och är taskig och förmodligen varit otrogen också. Jag förstår det inte??"

 

/Ella

Läs hela inlägget 

Signaturen Ella vill gärna ha hjälp att analysera varför hon ständigt upprepar samma mönster. Ju svårare och mer nonchalant kille - desto mer intressant. Åsikterna går i sär, med de flesta känner igen sig i fenomenet, och flera killar svarar på inlägget:

 "Jag tror att det finns många tjejer som är attraherad till makten och kanske lite farlighet. det har inget att göra med din självkänsla. det är den typ som du är attraherad till."

 

/Kille från fjärran land

 "Svaret på din fråga är att du får en kick av att jaga, av utmaningen. En del män är lika dana, men personligen tycker jag att de egenskaper du beskriver (som också finns hos vissa kvinnor), som du dras till är avtändande och jag tappar intresset."

 

/Brandgula farbrorn

Ge dig in i debatten du med!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!