Foto: Carl Durocher

Vad är otrohet?

Otrohet är ett svårt ämne. Vad är det? Och vad ska man göra om man blir bedragen? Många menar att otrohet är helt oacceptabelt. Andra är lite mer lediga i sin syn på relationer och menar att man lever för kort för att bara vara med en partner hela livet.

Signaturen "Camilla" har startat en diskussion kring trohet och ärlighet i Damrummet. Hon lyfter en fråga som många nog funderar över någon gång, i alla fall om man lever i en längre relation.

"Camilla" skriver:

"För mig och min man är trohet att leva i ärlighet och öppenhet gentemot varandera. Jag blir ledsen när jag läser hur många som mår dåligt, hur många som inte vågar leva fullt ut. Det är då det blir smutsiga affärer, svek och annat skräp. Att leva i sann kärlek är för mig att leva i ärlighet! Också mot sig själv!"

"Mickan" blir nyfiken på inlägget och skriver:

"Berätta hur det ser ut för dig och din man. Hur öppna är ni, när ni träffat någon som ni attraheras av? Hur mycket berättar ni för varandra?"

Signaturen "(o)lyckligt kär" blir lugn av att läsa "Camillas" insikter:

"Tänkvärt inlägg. Det kändes som balsam för mig, varmt och lugnande."

Hur tänker du? Var med och diskutera och berika dina medsystrar!

Till diskussionstråden!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!