Svenskarna har helst sex i sovrummet

I sovrummet. Det är där svenskar helst väljer att ha sex. Det visar en ny undersökning från nätverket Zoosk. – Det är inte alls förvånande. I sovrummet känner vi oss trygga och är vana vid att slappna av, säger amelias livscoach Karin Isberg.

På frågan om vilken som är den mest romantiska platsen för sex i hemmet svarar hela 70 procent av de som lever i en parrelation att sovrummet. 

– Det är inte alls förvånande.  Visst kan sex handla om frigjordhet och  utforskande, men ofta är det känslan av närhet som vi mest vill ha. I  sovrummet känner vi oss trygga och är vana vid att slappna av, menar  författaren och amelias livscoach Karin Isberg.

Det är framförallt kvinnorna som föredrar sex i sovrummet. Männen är, enligt undersökningen, mer benägna att ha sex på andra platser. Köket och vardagsrummet intresserar männen mer än kvinnorna.

Undersökningen visar också att singlar är mer benägna att välja alternativa platser för sex i hemmet.

LÄS MER: Missa inte Karins Isbergs blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!