Foto: Getty Images/iStockphoto / Liderina

Bästa sexleksaken? Vi listar 11 lusthöjare alla borde testa

Oavsett om du vill uppleva lite extra pirr på egen hand eller med din partner så kan några nya sexleksaker skapa en riktig nytändning i sexlivet.

Vibrator, dildo eller glidmedel? Det finns många sexleksaker som kan hetta upp sexlivet – oavsett om du tar tid för dig själv eller om du har sex med en partner. amelia listar 11 sexleksaker i alla prisklasser som garanterat hettar till sexlivet.

11 spännande sexleksaker att testa

1. Picobong Zizo Innie Vibe Vibrator - bästa massagestaven för nybörjare

Recension: En smått böjd massagestav som är perfekt för nybörjare. Staven är speciellt framtagen för att komma åt den mytomspunna g-punkten och är vattentät, vilket gör den till en välkommen lekkamrat i duschen eller privata poolen under semestern. Läs mer och köp här.

2. Rabbit – en riktig klassiker: Rabbit Vibrator från Belladot

Recension: En klassiker i sammanhanget – och likväl många kvinnors bästa vän. Rabbiten stimulerar både klitoris och g-punkten samtidigt och roterar för maxad njutning. "Öronen" har fullt fokus på klitoris medan staven förs in i slidan. Orgasmgaranti enligt många! Läs mer och köp här.

3. Billig fingervibrator: Sense Me Love Buzz Oh Yes! från RFSU

Recension: En riktigt billig fingervibrator är Sense Me Love Buzz Oh Yes! från RFSU. Vibratorn placeras på fingret och funkar lika bra på egen hand som med en partner. Vibratorn har fyra olika hastigheter. Läs mer och köp här.

4. Lyxig och tyst vibrator: Lelo Alia

Recension: Lelo Alia är känd som ett riktigt lyxköp i sammanhanget. Den lilla, behändiga vibratorn har starka men tysta vibrationer i sex olika lägen och är utformad i lättgreppad, snygg design. Idealisk för en skön stund på egen hand eller för par. Läs mer och köp här.

5. Enkel penisring: Viktor från Belladort

Recension: Om din partner har svårt att hålla erektionen länge kan en penisring hjälpa till. Penisringen från Belladot kommer i tre olika storlekar och är ofta ett välkommet tillskott i sovrummet. Läs mer och köp här.

6. Gel som förhöjer njutningen hos kvinnor: Oh Yes! lusthöjande gel

Recension: Med ingredienser som L-arginin, ornitin och brasiliansk ginseng hjälper Oh Yes! från RFSU till att öka känsligheten i klitoris, vilket kan göra det enklare för kvinnor att få orgasm. Gelen ger en varm och kittlande känsla efter cirka 15 minuter. Läs mer och köp här.

7. Fjärrstyrd vibrator – er lilla hemlighet: Elo Tiano 2

Recension: Elo Tiano 2 är en riktigt lyxig fjärrstyrd vibrator – perfekt för par som vill ha en liten hemlighet. Den tysta vibratorn stimulerar både in- och utvändigt och vibrationerna styrs diskret med en fjärrkontroll som räcker upp till tolv meter. Den perfekta leksaken för att göra sommarens alla festtillställningar lite mer spännande – som ett enda långt förspel. Läs mer och köp här.

8. Womanizer: Sona Cruise från Lelo

Recension: Sona Cruise från Lelo är av modellen "womanizer", en populär sexleksak som har revolutionerat många kvinnors sexliv. Istället för vibrationer drivs den av pulser och ljudvågor för att stimulera hela klitoris, inte bara den yttre delen som du vanligtvis ser. Dess smarta design gör att du kan använda den med stängda ögon (vilket du kommer göra!) och den funkar perfekt att använda i badkaret. Perfekt för singeln eller för dig som vill ha en skön stund utan din partner. Gör dig redo för orgasmer (ja, i plural) utöver det vanliga! Läs mer och köp här.

Det finns även en billigare variant som är precis lika bra: Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator. Himmelriket i en liten sak. Läs mer och köp här. 

9. Liten vibrator att ta med på resan: Ester från Belladot

Recension: Vibratorn Ester från Belladot är liten och kraftfull. Dess kompakta utformning gör den perfekt att ta med på resan – eller var som helst egentligen. Med ett enkelt knapptryck väljer du bland tre olika vibrationsstyrkor. Pluspoäng för billig prislapp! Läs mer och köp här.

10. Vibratorring – skönt för båda: Fun från RFSU

Recension: Vibratorringen Fun från RFSU placeras på penis och ger ifrån sig sköna vibrationer för båda parter – perfekt leksak för att hetta upp partnerrelationen under sommarens hetaste månader. Läs mer och köp här.

11. Vibrerande ägg – perfekt sexleksak för par: Matilda från Belladot

Recension: Det vibrerande ägget Matilda från Belladot är perfekt för att hetta upp sexlivet med din partner. Din partner styr det vibrerande ägget med en liten medföljande fjärrkontroll där du kan välja bland fyra intensiva vibrationslägen. Självklart funkar den lika bra att leka med på egen hand. Läs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!