Vill du höja stämningen i sovrummet, tillsammans med din partner eller på egen hand, utan att få hål i plånboken? amelia har valt ut sex sexleksaker – alla kostar under 300 kronor.

Bland sexleksaker finns det många olika sorter att välja på. Vibrerande, penetrerande eller teasande – oavsett vad du föredrar finns det något för dig. Dessutom behöver det inte kosta mycket! amelia har plockat ut sex billiga lusthöjare som garanterat ger den lilla extra gnistan i sovrummet, oavsett om du vill testa själv eller ha med din partner.

1. Vibrator – enkel och billig sexleksak för nybörjaren

vibrator billig bra recension 2019

Om du inte har testat sexleksaker tidigare kan en enkel liten vibrator vara bra att börja med. Den här, Picobong Ako Outie Vibe Vibrator, går att anpassa från svaga till starka vibrationer och den är vattentät vilket gör att den funkar även i duschen eller badkaret. Pluspoäng för att den är enkelt att använda under sex med en partner!
Läs mer och köp här.


2. G-punktsvibrator att sätta på fingret

g punkt vibrator 2019 recension

Ribbed G-Spot & Clit Stimulator är en smart vibrator som kan stimulera både g-punkten och klitoris samtidigt. Vibratorn träs över fingret och går att ställa in på tio olika hastigheter efter vad du tycker känns skönast. Låt din partner använda den på dig under sex ellr njut själv på egen hand!
Läs mer och köp här.


3. Naturtrogen dildo

dildo billig recension 2019

En dildo kan vara lika spännande att använda under samlag som på egen hand. Den här, Naturally Yours, är formad för att likna äkta vara och är perfekt för nybörjare. Undertill finns en sugkopp som gör att den sitter stadigt på alla ytor.
Läs mer och köp här.


LÄS OCKSÅ! Sexnovellen: ”Jag ligger naken i hotellsängen med två män runt mig”


4. G-punktsdildo

bodil billig g punkt vibrator 2019 recension

G-punktsdildon Bodil från Belladot är en modern klassiker. Genom dess vinklade, räfflade huvud ger den bästa möjliga g-punktsstimulans och den är lätt att styra genom ett steglöst reglage. Dessutom är den vattentät – en ny bästa vän både för paret och singeln! Vibratorn kommer med en elegant förvaringspåse som minimerar risken att nyfikna snokare hittar dina hemliga leksaker.
Läs mer och köp här.


5. Elegant analplugg för nybörjare

analplugg recension billig 2019

Om du föredrar anal stimulans kan en analplugg förhöja känslan under sex. Den här eleganta varianten från Icicles är gjort i exklusivt glas och är utformad för nybörjare. Dess avsmalnande spets underlättar insättning och utformningen gör att den inte glider för långt in, samtidigt som den sitter bra mellan skinkorna.
Läs mer och köp här.


6. Bondage-kit för nybörjare

bondage kit billigt nyborjare 2019

Har du drömt dig bort till Fifty Shades of Grey-världen och är sugen på att testa själv på hemmaplan? Då är det här kitet för dig. Sub & Dom-kitet från Vuxen kommer med bojor, slavhalsband och ljus och ger dig tips och råd om hur du och din partner kan experimentera kring dominans och undergivenhet i sovrummet.
Läs mer och köp här.


LÄS MER: 11 sexiga sexleksaker från budget till lyx