Foto: Getty Images/BananaStock RF

Senaste i Damrummet

Äntligen kan vi nu se vilka de senaste inläggen i Damrummet är. Och mest lästa. Håll dig uppdaterad överallt på sajten, genom att titta i högerspalten om vad som senast skrevs.

Just nu finns det många besökare i Damrummet som behöver pepp och råd. Olycklig kärlek, lycklig kärlek, sextips och problem med jämställdheten i förhållandet och känslan av att bli tagen för givet på jobbet är några av de ämnen som tas upp.

Och så finns det de där inläggen med känslor som behöver tas om hand med varsamhet. Saknad efter någon som gått bort, eller när man själv drabbats av en svår sjukdom. Allt ryms i Damrummet, och mycket av det finns redan nu att läsa om, och många är personerna som behöver ditt stöd och dina tankar.

Från och med nu kommer du att kunna se rubriken på senaste inlägg i högerspalten här på amelia.se. Hoppas att det ska vara till nytta!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!