Foto: Creatas

Så överlever du som singel på Alla hjärtans dag

Den 14 februari kan vara en riktig plågodag om man är singel, frivillig som ofrivillig. Men gräv inte ner dig under täcket med tårfyllda kinder framför en glättig kärleksfilm. Älska, skäm bort och uppvakta det finaste du har – dig själv!

Shoppa loss

Unna dig den där snygga blusen eller de skyhöga klackarna som du suktat efter. Istället för att lägga en mindre förmögenhet på blommor, choklad och ludna små djur till andra är det dags att spendera januarilönen på dig själv. Och ja, det kan vara värt att äta nudlar kommande veckor för att få gå bananas i butikerna denna dag. 

Bjud hem dina singelvänner på middag

Samla dina singelkompisar och avnjut en god middag tillsammans. Beklaga er över dammiga ex medan ni njuter av förrätt, varmrätt och efterrätt. Och era liv som singlar såklart!

Res och äventyra

Boka en kryssning, dra till fjällen eller upptäck en ny stad. Gör något kul någon annanstans. Kanske träffar du Mr Right i skidliften eller lyckas dansa dig till romantik på Östersjön. The sky is the limit!

Prova något nytt 

Var otrogen mot ditt stammisställe och prova en ny, spännande restaurang. Kör gokart med dina vänner, eller skjut bort din alla hjärtans dag-vrede på ett paintballställe. Prova något nytt, spännande och fartfyllt. En garanterad humörhöjare.

Krogrunda

Samla dina singelkompisar och dra ut på en rejäl krogunda. Här är det tillåtet att flörta loss utan att någon kollar snett på dig. Kanske du lyckas få napp i singeldammen? 

Krama kulturen

Låt den 14 februari gå i kulturens tecken. Strosa omkring på ett intressant museum, njut av härlig livemusik eller se den där filmen som nyss hade premiär. Lura med en vän, eller njut av ditt eget sällskap. 

Ta steget till att nätdejta

Vantrivs du som singel och har länge funderat på att testa nätdejting men inte riktigt vågat ta steget? Gör det nu! Ingen dag passar bättre att börja söka efter sin nästa stora kärlek än denna. Några klick bort finns ett hav av snygga singlar som bara väntar på att få dejta dig. Och det bästa av allt? Du kan sköta allt från ditt trygga soffhörn.

Hemmaspa

Skäm bort din kropp med ett härligt bad, ansiktsmask och ett par fräscha nymålade naglar. Du kommer inte bara få en chans att andas ut och slappna av, du kommer att känna dig som en nyrenoverad människa efteråt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!