Så kommer du över ditt ex - börja spela wordfeud

Hur kommer man över att ha blivit dumpad? Enkelt. Du spelar wordfeud. Det är i alla fall frilansjournalisten och krönikören Anna Holmbergs bästa knep för att komma tillbaka efter ett jobbigt uppbrott. Ett, två, tre - börja spela!

Det  har hänt oss alla. Jag pratar om att bli dumpad, lämnad, ratad och  bortkastad. Det finns ingen känsla som är värre än den när du inser att  han faktiskt inte tycker om dig eller kanske aldrig ens har tyckt om  dig.

Frågan är vad man ska göra nu? Gå ut och supa sig snygg, kanske  ligga bort hjärtesorgen med första bästa snyggningen på krogen? Dejta  loss på nätet och fiska efter komplimanger för att känna sig mer värd?

Eller varför inte äta upp alla känslor? Trycka upp chips i trynet och  skita i LCHF och när jeansen känns för tajta och bre på lite mer ångest  på mackan.

Det gör ont att bli lämnad, absolut. Men istället för att  krydda ensamheten med diverse ångestframkallande metoder har jag rätt  recept för dig. Wordfeud. Du slipper gå omkring och tänka på hur dåligt  du mår och varför han inte vill ha dig. Vad är det för fel på mig och  alla tusen tankar som snurrar runt. 

Logga in och lägg ord som as, svin,  dum, arsle och tankarna slutar snurra. Tiden läker alla sår och med  wordfeud leker du med ord istället för att sitta med tummen på  SMS-knappen och fundera om du ska skicka iväg ett litet ”Jag saknar  dig”.

Om han mot alla odds skulle messa ett litet ”Vad gör du”, ignorera  och återgå till spelandet. För visst känns det skönt när  det har gått några veckor och vardagen ändå ser okej ut fast du har  blivit lämnad. Du kanske till och med har börjar skriva saker som  glädje, lycka och ro i raderna och vågar komma tillbaka till  verkligheten. 

Det är farligt att fastna i nätet, men för en liten stund  är det en helt underbar känsla. Jag använde wordfeud för att komma  tillbaka efter jobbig hjärtesorg och ångrar mig inte en sekund. Seger,  play!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!