amelias Rebecka Åhlund kan bli Årets krönikör

På Tidskriftsgalan den 7 november delas priset till Årets krönikör ut. Och en av de nominerade är amelias krönikör Rebecka Åhlund. Håll tummarna för att vår braiga krönikör tar hem priset!

Så här skriver juryn i sin motivering: "Hon är skarp, varm och  underhållande, ibland på en och samma gång. Med det ena benet i  småbarnslivet och det andra på barrikaderna går hon balansgång mellan  det smarta, det smala och allmängiltiga. Hennes träffsäkra texter  inspirerar och får läsarna att känna igen sig."

Rebecka Åhlund är frilansjournalist och bor i Stockholm tillsammans med maken Johannes och barnen Betty, 5, och Bodil, 3. 

Priserna i de olika tidskriftsklasserna delas ut under Tidskriftsgalan 7 november på Stockholm Waterfront Congress Centre.LÄS MER: Säg hej till amelias nya krönikör Rebecka Åhlund

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!