Foto: TT

Perrelli om svåra tiden: Hade förlikat mig med att vara ensamstående

Charlotte Perrellis kommande dokumentär visar inte bara hennes karriär och nuvarande förhållande, utan skildrar även tiden vid den uppslitande skilsmässan och hur livet var som ensamstående mamma.

I höst blir Charlotte Perrellis självbiografiska bok Flickan från Småland tv-program, där tittarna får följa hennes resa från dansbandssångerska till Eurovision-vinnare. Men även mörkare sidor blottas i dokumentären, som en uppslitande skilsmässa, livet som ensamstående mamma och rädslan för att våga släppa en man in på livet igen.

– Efter att ha levt som ensamstående i fyra års tid hade jag förlikat mig med den tanken, säger Charlotte.

– Men så träffade jag Anders och allt gick så fort! Jag hade extremt mycket jobb, så jag hade egentligen inte tid med ett förhållande. Men om nätterna kunde vi prata i timmar med varandra, så något speciellt fanns ju där. Det var ett livsavgörande beslut när jag bestämde mig för att starta ett nytt liv med honom.

Charlotte Perrelli om relationen med Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen ser till att hitta stunder där bara de två kan vara tillsammans. Foto: TT

Men även om en förälskelse kan komma snabbt och intensivt har Charlotte lärt sig att en relation kräver långsiktigt arbete.

– Att bli vuxen är att ta ansvar för sina relationer och beslut. Både jag och Anders vet vad som krävs för att en relation ska fungera, och vi hade inte haft det så fantastiskt tillsammans om vi inte hade varit så måna om vår relation som vi är idag. Vi har fyra barn, men vi är bra på att prata med varandra och försöker hitta stunder där vi kan vara tillsammans – bara vi två.

LÄS OCKSÅ! Caroline, 36: ”Mina vänner försvann efter separationen”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!