Parmiddagar - fullträff eller pannkaka?

Snart är det premiär för humorföreställningen Kvarteret Skatan med urartade parmiddagar som signum. Men hur otrevligt är det egentligen att träffas parvis? Det kan ju vara dötrist och tråkigt och alldeles...alldeles underbart!

Att överträffa varandra med flådiga rätter, sitta och jämföra hur kära man är och tävla om de snyggaste tapeterna. Parmiddagar klingar inte vackert i mångas öron. Många ser det som ett nödvändigt ont att lida sig igenom. För andra är det det självklara sättet att umgås på. Med mysiga sittningar där umgänget sedan delas in i att tjejerna sitter i köket och skvallrar och killarna pratar fotboll i vardagsrummet.

Humorföreställningen Kvarteret Skatan med bland andra Rachel Molin och Johan Glanz gestaltar företeelsen på det värsta tänkbara sättet. Det spårar oftast ur totalt. I den nya föreställningen, med premiär den 30 september på Rival, ryktas det om att parmiddagarna kommer att bli ännu värre.

Vi är nyfikna på att höra din bästa eller ännu hellre värsta parmiddagshistoria.

Skriv om dina erfarenheter i Damrummet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!