Ok att vänstra med gifta män?

Foto: BIGPICTURESPHOTO.COM: 222/85185

Det börjar med en oskyldig blick, men kan få ödesdigra konsekvenser. Tiger Woods fick betala ett högt pris för sina snedsteg. I Damrummet pågår diskussionen om otrohet för fullt. Är det ok att vänstra?

Elin Nordegren Woods kom på sin make golfspelaren Tiger Woods med att ha ett flertal kvinnoaffärer. Och nu pratar hela världen om familjens öde. Ämnet är hett även i forumet på amelia.se. Mest kommenterade tråden just nu är "Hur ska jag få honom att fatta?".

Milla har börjat flirta med en gift man, nu är hon fundersam över hur hon ska ta näsa steg:

"Jag är väldigt attraherad av en gift man, när vi träffas så håller han kvar min blick,länge, det måste väl betyda något?I vilket fall som helst så skulle jag så gärna åtminstone vilja ha en liten kram av honom. hur ska jag gå vidare så kan jag släppa detta sedan kanske?"

Otrohet är ständigt aktuellt och tråden i Damrummet har uppemot 100 kommentarer. De mest aggressiva inläggen har vi på amelia.se faktiskt raderat, känslorna är starka kring det här ämnet:

"Min man var otrogen i 4 år, innan jag fattade ett skit. Han hade möjlighet att vänstra på jobbet. Kom alltid hem i tid o så. Det gjorde ont i mitt hjärta, men vad skall jag göra? Blåst på kärleken, ja! Men lycka till i "skrubben", skriver " Bedragen, men ej blåst".

Signaturen Milla får fler handfasta råd att fundera över:

"Anser han att hans förhållande är dåligt så måste HAN inse att han först bör skilja sig innan han går in på något nytt! Detta gör att du blir hjältinnan i det hela i stället, men innan dess LÅT BLI! Annars så blir det ju det här att du gör bort dig, åt vilket håll du redan är på väg mot! Jag har utsatts för otrohet ett flertal gånger, just av sådana som dig som tror att ni kan få allt genom att visa er sexiga och attraherande och självklart att männen ser det för det frestar de så upp till max att de inte vet vad de ska göra!" skriver "Bedragen"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!