Foto: Getty Images/Goodshoot RF

Min man verkar inte se mig

Signaturen "S" känner sig inte sedd av sin man och längtar efter fysisk närhet och kärlek. Hur länge och mycket ska man kämpa? Och när ska man ge upp?

Hej Bengt,

Vet inte om min fråga är för dum, pinsam eller om jag är för gammal för detta??

 Men såhär då: 

 Jag är 35 och min sambo också, vi har varit tillsammans i elva år och vi har två gemensamma på fyra och fem år och så har vi min dotter som är 15 år.

 Problemet är att efter att fyraåringen föddes har vi inte haft sex nån gång och då menar jag absolut ingen gång sen hon föddes.

 Jag blir galen för jag får inget svar själv när jag frågar mig själv, inget vettigt i varje fall :). Och när vi pratar om det slutar det med att vi bara skyller ifrån oss. Han tycker att jag drar mig tillbaka och jag tycker att att han som är kille och borde visa intresse.Jag är inte världens smalaste men tränar och är i fin form har svårt att säga det men jag ser bra ut och tycker att bara att se på mig borde få honom att vilja men icke sa nicke.

 Sen hittar jag massa nakna brudar (tittar ALLA killar på naket förresten?) på datan och det stör mig och gör mig arg. Många gånger säger jag det till honom men en del håller jag inom mig för att slippa tjafs. Min sambo säger att att alla killar tittar och att det är mitt fel för att jag letar. Jag svarar att om den man älskar inte gillar nåt och mår dåligt av det ska man inte försöka att sluta då.

 Jag tror givetvis att det är något fel på mig eftersom han tittar på bilderna, inte jag tillräcklig för honom. Varför vill han titta på datan när han kan få titta i verkligheten? 

 Jag bor nästan på gymmet jag tar hand om min hud och mitt hår är långt, har fina läppar ja allt, du förstår man har helt enkelt inte slappat till sig efter barnen utan tänker mycket oå mitt utseende. Men det finns NADA intresse från hans sida. Kanske är det svårt för dig att tala om vad det är men jag hoppas verkligen på lite klarhet för det driver mig till vansinne allt mitt kämpande, till att ligga i sängen jämte honom och torka ut mer eller mindre. Jag vet att jag kan få andra men vi har ju liksom familj och för mig existerar inte att bryta upp utan att man försökt allt, vad ska jag göra?

 ”S”

OBS! Om du skriver ett svar finns möjligheten att det publiceras i tidningen. Svara i kommentarsfältet nedanför.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!