Min man dejtar en tonåring!

Signaturen Helene har nyligen separerat från sin man. Men det blev inte riktigt som hon tänkt sig. Maken har träffat en 20 år yngre kvinna och Helene är orolig för sin makes livsval. Relationsexpert Bengt ger råd.

Signaturen Helene skriver:

"En skilsmässa har känts som bästa lösningen. Men döm om min förvåning när det visar sig sig att han redan efter bara några veckor har hittat en ny tjej! Som inte är mer än 22-23 år kanske och han är nästan 40!  Snacka om medelålderskris. Så omoget!"

Bengt svarar: Det har du inte med att göra

Bengt: Du ska inte göra ett piss. Det är så det är att vara skild. Du har inget ansvar för hans val av partner längre. Du har inte ens något ansvar för hur han sköter tvätten. Men jag undrar om det verkligen är hans bristande färdigheter vid tvättmaskinen du stör dig på. Kanske är det omoget av honom att hoppas att bli ihop med en så pass ung tjej. Kanske han klarar att är det hans livs kärlek. Det vet ingen av oss. Du har hur som helst inget med det att göra längre. Du får bara hoppas att han klarar att ”sköta sig” som varannanveckopappa. Om han inte gör det får du ta itu med det då.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!