Makt och sex

Några av veckans största nyheter handlar om sex och män med makt. Det är tydligt att vi fortfarande lever i en tid där det förekommer sexköp, fester med suspekta porrteman och sexaffärer högt upp på maktstegen. I Damrummet undrar signaturen Towe K dessutom om det plötlsigt blivit trendigt att vänsterprassla.

Veckan har kantats av nyheter om sexövergrepp, otroheter och hemliga porrfester. Och inte nog med det. Det är män som står i centrum, män som på ett mycket tvivelaktigt sätt utnyttjat sina maktpositioner för att få kärlek under en kväll eller parallellt med det vanliga familjelivet. Senast i raden av avslöjade otrohetsskandaler är kroppsbyggaren, skådespelaren och före detta Kalifornien-guvenören Arnold Schwarzernegger. Nu uppdagas det att han har ett hemligt barn med sin hushållerska, något som så klart skakar familjen och omgivningen.  Samtidigt som många anser att otrohet är något oförlåtligt, höjs fler och fler röster som uppmuntrar par att just vara otrogna. Det förlänger helt enkelt äktenskapet och passionen, enligt vissa.

Signaturen "Towe K" undrar i Damrummet om det är en ny trend att vänsterprassla. Gå in och säg vad du tycker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!