Vår egen relationsexpert och bloggare, författaren Katerina Janouch, tar ett nytt grepp om sina läsare. Bloggen blir en plattform för livsviktiga diskussioner när hon bjuder på sina egna erfarenheter av livet. Läs mer om nystarten!

Efter flera år som bloggare på amelia.se gör Katerina Janouch en nystart! Hon vill fördjupa, smalna av och bli ännu mer personlig i sin blogg:

”Jag kände efter att ha publicerat en bild av ännu en kaka, att det kanske inte är världens roligaste pensionärsblogg jag ska ha här. Utan något helt annat. Något som talar ur djupet av hjärtat, något som är ett eko av förtvivlan, av mänsklighet, av gemenskap. Något mer äkta än ytliga bilder av mitt privatliv, som ärligt talat är ganska likt ert på många sätt. Ja vi äter frukost, lunch och middag och tjafsar med våra barn.

Men nu byter jag spår. Jag kommer att fortsäta skriva om mitt skrivande. Men jag kommer också att försöka ta mig an alla er som sträcker ut er hand, som står ensamma trots att ni är så många som delar samma problem. Skriv i kommentarerna, tllsammans är vi verkligen mindre ensamma. Om jag kan hjälpa en endaste av er, om mina råd kan så frön av ljus i hopplösheten, så har jag lyckats.”

(Läs hela inlägget här)

Vi följer Katerinas nya inriktning med spänning! Glöm inte att du kan ställa frågor i kommentarsfältet eller mejla Katerina om du vill vara mer personlig.