Foto: Stockbyte / Getty Images / (c) George Doyle

"Kär i en gift man"

Signaturen "Frågetecknet" har varit på semester i Turkiet och blivit ordentligt kär i en gift man därifrån. Nu behöver hon råd om hur hon ska hantera situationen och kärleken.

Fråga: Jag var på en resa i Turkiet med en kompis. Under resan föll jag för en man som bor där. Det är så olikt mig som det kan bli. Jag planerar allt och gör inget förhastat. Ändå slutade det med att vi hade intimt umgänge två gånger. Men det kändes helt rätt. Vi fortsatte att hålla kontakten när jag kom hem. Vi pratade mycket och länge. Jag frågade honom om han var gift och då sa han ja. Jag blev inte chockad för jag hade känt det på mig. Men ändå besviken såklart. Han är muslim och han gifte sig väldigt ung. Så det gjordes inte av kärlek. Han har en dotter på sju år. Det är inget problem för mig, då jag älskar barn. Det som är problemet är att det är svårt och skamligt att skilja sig. Vi pratar varje dag och sms:ar hela dagarna. Jag väntar på att få höra hans röst och ska snart åka ner och träffa honom igen. Men han är gift och det tar emot. Jag vill inte förstöra deras äktenskap. Å andra sidan älskar jag honom och det känns så bra allting. Jag har under många år varit deprimerad, men när jag pratar med honom blir jag mitt gamla jag igen! Så min fråga är: Vad ska jag göra? /Frågetecknet

Bengt svarar: Lägg ner hela grejen!!

Förstör inte deras äktenskap då. Lägg ner hela grejen. Ta itu med din depression istället. Den blir inte lättare att hantera om du blandar in snubbar i den, och den blir garanterat inte lättare av att snubben bor i andra änden av Europa, och den blir verkligen absolut garanterat inte lättare av att han är gift och har en sjuårig dotter. Risken finns att ni kommer att sitta där sen efter den första förälskelsen och vara tre deprimerade människor: du, snubben och den lilla dottern. Fyra om man räknar in hans exfru.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!