"Jag vill ha ett till barn - men det vill inte min sambo"

Foto: Stockbyte

Fråga Bengt har fått en fråga från signaturen "Annso". Hennes längtan efter ett tredje barn tar upp nästan all hennes tid. Men hennes sambo vill inte ha fler barn. Vad tycker du att hon ska göra?

Jag är en mamma med sambo och två barn. De senaste två åren har jag haft en otrolig längtan efter ytterligare ett barn, att vår familj ska växa. Min sambo är nöjd med läget som det är och tycker att det börjar bli "bekvämt" nu när våran femåring börjar bli mer självständig, men jag får en sådan ångest av vetskapen om att vår femåring kommer att vara minstingen för alltid. 

Jag tänker på detta dagligen och varje gång jag träffar på en bebis så längtar mitt hjärta efter en egen. Min sambo tycker nu att jag börjar bli jobbig med allt detta tjat. Varje gång vi har samlag så tänker jag på det samtidigt som min sambo är noga med att inte det inte ska "slinka" igenom något. Hjälp vad gör jag?

"Annso"

Vad tycker du att hon ska göra?

Skriv en kommentar i fältet nedan.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!